Товари виробництва  Agroplast

Agroplast

AgroPlast - відома у Польщі і поза її межами компанія з виробництва та продажу запчастин до оприскувачів: ежекторних та щілинних розпилювачів, фільтрів та запчастин до них, насосів і комплектуючих, корпусів оприскувачів.

 

AgroPlast - відома у Польщі і поза її межами компанія з виробництва та продажу запчастин до оприскувачів: ежекторних та щілинних розпилювачів, фільтрів та запчастин до них, насосів і комплектуючих, корпусів оприскувачів. Крім того виробляються специфічні пластикові деталі для садівничих розпилювачів, пластикові деталі для інших сільськогосподарських машин, а саме кутові редуктори, лопатки, підшипники ковзання в зборі, ущільнюючі муфти для розкидачів гною, втулки пальця нагортача, пластикові запчастини варіаторів, мотовил, жаток до зернозбиральних комбайнів CLAAS, MASSEY FERGUSON, VOLVO, OSEK.

На ринку фірма з 1983 року, здійснює свою діяльність у Польщі і за її межами. У виробництві використовується обладнання найкращих європейських компаній і застосовуються матеріали як місцевого так іноземного походження , що забезпечує високу якість, широку кольорову гаму та гарний естетичний вигляд виробів. Для забезпечення потреб  роздрібного покупця відкрито інтернет-магазин, гуртовим пропонуються вигідні, гнучкі умови співпраці, при необхідності надаються транспортні засоби для постачання на будь-які відстані.

Докладніше
на сторінку
Показано 25 - 29 з 29 товарів (усіх сторінок: 3)
Показано 25 - 29 з 29 товарів (усіх сторінок: 3)