Бренди Всього 243 брендів

Показано 145 - 156 з 243 товарів (усіх сторінок: 21)
  • MWS

    MWS Schneidwerkzeuge GmbH & Co. KG відома у світі компанія з виробництва ножів, сегментів та протиріжучих пальців  для сільського господарства, лісництва, комунальної техніки.

    Свої вироби постачає багатьм відомим світовим брендам: Claas, New Holland, Massey-Fergusson, Сhallenger, John Deere, Laverda, Krone, Kuhn, Kverneland, Bison, Kemper, Сapello, Oros, Pottinger, Holmer, Klein, Faresin, Frasto, Storti, DeLaval, Seco, Straurmann, Walker, Mayer, van Langerich.

  • NE Germany

    Японська компанія NE Globally reliable (у Європі дочірнє підприємство NPR of Europe GmbH) було засновано у 1973 році. NE спеціалізується на виготовленні поршнів, поршневих кілець та підшипників. Компанія активно співпрацює із Mercedes-Benz, BMW, Daimler Chrysler, VW (в Китаї), Lada (в Росії). NE Globally reliable виготовляє запасні частини для двигунів за найсучаснішими технологіями та найвищою якістю, а продукція та послуги NPR of Europe GmbH сертифіковані відповідно до ISO / TS 16949: 2008 та ISO 9001: 2008 / JIS Q 9001: 2008.

  • NSK

    NSK Ltd. є одним з найвідоміших виробників підшипників в усьому світі і найбільшим в Японії.

    Компанія NSK виробляє широкий асортимент промислових підшипників, автомобільні підшипники, а також автомобільних систем рульового управління. Товари NSK продаються по всьому світу.

  • NTN

    NTN Corp. японська компанія своїми коріннями сягає 1918 року, один з найбільших у світі і другий у Японії виробник підшипників. На 55 підприємствах по всьому світу працює  до 20 тисяч співробітників, також існує мережа з 18 науково-дослідницких та конструкторських центрів.

  • Optibelt

    Arntz OPTIBELT Group займає одну з лідируючих позицій серед світових виробників привідних ременів. Вироби фірми використовуються там де не може існувати жодних компромісів між надійністю і якістю.

  • OROS

    Компанія Oros є одним з провідних виробників жаток для комбайнів у світі. Вони спеціалізуються на виробництві високоякісних жаток, які відповідають вимогам сучасного землеробства.

Показано 145 - 156 з 243 товарів (усіх сторінок: 21)