Бренди Всього 243 брендів

Показано 229 - 240 з 243 товарів (усіх сторінок: 21)
  • WIX

    WIX глобальна корпорація, що позиціонує себе як виробник різних видів фільтрів для автомобільного транспорту та промисловості. За свою понад 70 літню історію пройшла шлях від невеличкого виробника в одному з міст США до міжнародної корпорації. В асортименті понад семи тисяч найменувань повітряні, паливні, мастильні фільтри, фільтри для салонів легкових і вантажних автомобілів.

  • WLK

    Компанія W.L.K. є одним з провідних виробників манжет у світі. Заснована понад двадцять років тому, вона відома своєю довговічністю, надійністю і високою якістю продукції. Манжети W.L.K. використовуються у широкому спектрі сфер, включаючи гідравліку, пневматику, автомобільну та аграрну галузі.

  • ZKL

    У 1947 р. було ухвалено офіційне рішення про створення повномасштабного виробництва підшипників кочення на території колишньої Чехословаччини. В тому ж році новостворений завод, що належить концерну Zbrojovka Concern в Брно–Лізен встановив контакти і почав співпрацю з британською компанією Hoffmann.

  • ZVL

    ZVL SLOVAKIA - компанія із 45-річним досвідом, один із європейських лідерів виробництва підшипників та компонентів різного промислового призначення. Історія компанії починається у 1923 році зі створення компанії ZVL-ZKL в Чехословаччині, а з 1968 року компанія ZVL функціонує як індивідуальний концерн. З 2007 року - працює під брендом ZVL SLOVAKIA.  

  • Аgro Parts

    Компанія виробляє деталі до імпортної сільськогосподарської техніки з металів та твердих полімерів. В асортименти представлені товари для Claas, John Deer, Case IH, New Holland, Geringhoff, Fantini, Lemken, Oros, Gaspardo та інших світових брендів. Також компанія виготовляє запчастини під замовлення.

Показано 229 - 240 з 243 товарів (усіх сторінок: 21)